Ultrasone Flow Meters

20+ jier produksjeûnderfining

Wat is RS485 kommunikaasje havens fan Lanry merk meter?

De RS485-kommunikaasjepoarte is in hardwarebeskriuwing fan kommunikaasjepoarten.De wiring modus fan de RS485 haven is yn de bus topology, en maksimaal 32 knopen kinne wurde ferbûn oan deselde bus.Yn RS485 kommunikaasje netwurk algemien oannimt de master-slave kommunikaasje modus, dat is, in host mei meardere slaaf.Yn de measte gefallen, rS-485 kommunikaasje keppelings gewoan ferbûn mei de "A" en "B" einen fan elke ynterface mei in pear twisted pear kabels.Dizze gegevens oerdracht ferbining is in heal - duplex kommunikaasje modus.In apparaat kin allinich gegevens ferstjoere of ûntfange op in bepaalde tiid.Nei't de hardware-kommunikaasje-ynterface is fêststeld, moat in gegevensprotokol wurde ôfpraat tusken de gegevensferfierynstruminten sadat it ûntfangende ein de ûntfongen gegevens kin parse, dat is it konsept fan "protokol".It kommunikaasjeprotokol hat in unifoarme standertprotokolformaat, en ús produkten brûke allegear it standert Modbus-RTU-protokol.Rs-485 maksimum kommunikaasje ôfstân is sawat 1219m, yn lege snelheid, koarte ôfstân, gjin ynterferinsje gelegenheden kinne gebrûk meitsje fan gewoane twisted-pair line, krekt oarsom, yn hege snelheid, lange line oerdracht, it moat brûkt wurde impedance matching (algemien 120 ω ) RS485 spesjale kabel, en yn de hurde ynterferinsje omjouwing moatte ek brûkt wurde pânser twisted-pair shielded kabel.

Post tiid: Jul-22-2022

Stjoer jo berjocht nei ús: